Over ons

Wie zijn wij?

Michael Klumpenaar

Ik ben Michael. Ik ben het gezicht en de bedenker van Klumps. Het idee van Klumps is iets waar ik jaren mee heb rondgelopen. Door de horeca lockdown ben ik Klumps echt gaan ontwikkelen met de mensen om mij heen. Zelf regel ik voornamelijk de productie en voor een gedeelte de marketing. Het zoeken van nieuwe afzetmarkten behoort ook tot mijn werkzaamheden.

  • LinkedIn Social Icon
1614012226792.jpeg

Pauline Rep

Ik ben Pauline. Ik werk voornamelijk achter de schermen. Je vind mij dan ook meestal achter mijn laptop.

Iedereen die contact met Klumps opneemt, zal met mij in contact zijn.

Naast de klantenservice ben ik ook de webdesigner en de (online) marketeer van Klumps. Tot slot zorg ik er voor dat alle bestellingen in goede banen wordt geleid.

  • LinkedIn Social Icon
Klein%20alles_edited.jpg

Waarom we zijn begonnen

De wereld is op dit moment door Covid-19 een beetje minder mooi gekleurd. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een manier om weer wat vrolijkheid in het leven te brengen.

We zijn op zoek gegaan naar hoe we mensen thuis konden verblijden, zonder al te veel gedoe. Dit hebben we gevonden: vers kant-en-klaar beslag in een fles! Je hoeft hier dus niets meer aan toe te voegen.

Daarnaast wilden wij ook om het milieu denken. Daarom zijn onze flesjes van recyclebaar materiaal. Dit kan je allemaal lezen op onze 'verantwoord ondernemen' pagina.

 

Onze pannenkoeken, poffertjes en wafel beslag zijn naar oer-Hollands recept. Onze American Pancakes beslag is in een Hollands jasje.

 

Met onze flesjes kun je dus écht Hollands genieten en dat allemaal uit je eigen keuken. Zo kunnen we iedereen toch een beetje ondersteunen in deze tijd. Het zware werk hebben wij tenslotte al gedaan.

Ga aan de bak en geniet van een beetje Klump’s in huis.

Klein%20alles_edited.jpg